Etiket Sonuçları: İNGİLİZCE

May

Son iki 'Party Time' ünitesi kapsamında 'Welcome Party '' düzenledik.

May

Public buildings ünitesi kapsamında proje hazırlayıp sunum yapıldı.

May

7sınıflarla 9. ünite kapsamında gerekli yapıları kullanarak çevre bilincine dikkat çektik.

Mrt

7.sınıflar İngilizce dersi 8. ünite kapsamında gruplar oluşturdu ve gerekli yapıları kullanarak kendi hazırlamış oldukları materyaller üzerinden sunumları yaptılar.

Mrt

8. sınıfların ' chores ' ünitesi kapsamındaki kelimeler ve yapıların yaparak yaşayarak öğrenmeleri sağlandı.

Şbt

5. Sınıflarla ''Health'' ünitesi kapsamında vücudumuzun bölümlerinin İngilizcelerini ve gerekli kalıpları öğrendik.

Şbt

7.sınıflarla "celebration" ünitesi kapsamında  "Welcome Party" düzenledik ve gerekli yapılar öğretildi

Ara

6. sınıf İngilizce dersinde 'Life Ünitesi'ne yönelik etkinlik gerçekleştirilerek öğrencilerin konuyu daha iyi anlamaları sağlandı.