Mrt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında bu hafta öğrencilerimize atasözü ve deyimleri resimleme çalışması yaptırıldı. Yapılan resimler okul panosuna asıldı.

Mrt

8. sınıfların ' chores ' ünitesi kapsamındaki kelimeler ve yapıların yaparak yaşayarak öğrenmeleri sağlandı.

Mrt

Okulumuz değerler kulübü öğrencileriyle "Sabır" kavramının somut biçimde yaşatılması amaçlanarak turşu kurma etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında yaptığımız etkinliklerde bu hafta öğrencilerimizden atasözü ve deyimlerdeki verilen boşlukların yerlerini doldurmaları istendi. 'Haydi Boşluğu Sen Doldur' etkinliği ile öğrenciler eğlenerek öğrenme deneyimini yeniden yaşadı.

Şbt

5. Sınıflarla ''Health'' ünitesi kapsamında vücudumuzun bölümlerinin İngilizcelerini ve gerekli kalıpları öğrendik.

Şbt

7.sınıflarla "celebration" ünitesi kapsamında  "Welcome Party" düzenledik ve gerekli yapılar öğretildi

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında tüm sınıflarda atasözü ve deyimlerin anlamını bulma etkinliği yaptırıldı.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemini bitirdik. Karne ortalamasıyla ilk üçe giren öğrencilerimize hediyelerini takdim ettik. Dönem boyunca gayretlerinden dolayı öğretmen ve öğrenci arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında bu hafta öğrencilere Dede Korkut Okumaları yaptırıldı. Okumalar sonrasında  ''Anlamını Bul'' etkinliği yaptırılarak öğrencilerin öğrenmeleri pekiştirildi.

Ock

Değerler Eğitimi Kulübü öğrencileri okulumuzda yardım kermesi düzenledi. Kermeste emeği geçen ve destek olan öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz Değerler Kulübü öğrencileri 'yardımseverlik ve merhamet' değerleri kapsamında okul bahçesinde kuş yemlikleri etkinliği gerçekleştirdi.

Ock

8. sınıf  İngilizce dersi 6. ünite kapsamında öğrencilerimiz 'prefer' yapısını kullanarak iki sporu karşılaştırıp sunum yaptılar.

Ock

6. sınıf İngilizce dersi 4. ünite kapsamında ''Weather and Emotions'' etkinliği yapılmıştır.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında ''Yunus Emre Sözlüğü''nden öğrencilerimize afiş çalışması yaptırılmıştır.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında ilk etkinliğimizi gerçekleştirdik. Önce klasik eser okuması yapılıp akabinde "Bilen Oturur" etkinliğini gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de kelime haznelerine yenilerini eklediler.